Arbeidsvoorwaarden

Vitaliteit

Vitaliteit vinden we een belangrijk onderwerp bij Thuisvester. Want als je fysiek en mentaal energiek en sterk bent, heb je meer plezier in je werk. Een vitale werknemer is namelijk een gelukkige werknemer en dat zien wij graag!

Bij Thuisvester krijg je een persoonlijk budget van € 250,- netto per jaar om jouw vitaliteit te bevorderen. Dit budget mag je het gehele jaar besteden aan een sport zoals tennis, voetbal, fitness, maar ook aan een massage of een cursus stoppen met roken.

Coaching in het kader van vitaliteit bieden wij ook aan via Flow (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties) en daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze werknemers een gezonde balans hebben tussen werk en privé. Je krijgt bij Thuisvester daarom veel ruimte om zelf jouw werktijden te bepalen en je hebt de mogelijkheid om hybride te werken.

Fietsregeling

Als medewerker van Thuisvester kun je gebruikmaken van de fietsregeling voor woon-werkverkeer zodat jij lekker uitgewaaid op je werk aankomt. Met de fiets naar kantoor is zowel goed voor het milieu als voor jezelf en daarom hebben wij een fietsregeling in het leven geroepen. Je kunt hier eens in de drie jaar gebruik van maken met een totaalbedrag van € 1.500,-.

Hybride werken

Bij Thuisvester omarmen we het hybride werken als je functie dat toelaat. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een goede werk-privé balans hebben. Daarom ben je bij ons niet gebonden aan een vaste werkplek of kantoortijden, maar kies je zelf waar en wanneer jij jouw werk doet. Om thuiswerken te faciliteren bieden we alle medewerkers van Thuisvester eenmalig een vergoeding van € 750,- netto aan om een Arbo veilige werkplek in te richten. Daarnaast krijg je beeldschermen, een toetsenbord, muis, dockingstation, laptop en een mobiel om thuis naar behoren jouw werkzaamheden uit te voeren en ontvang je een thuiswerkvergoeding.

Pensioenregeling

Als je bij Thuisvester komt werken, ben je verzekerd van een goed pensioen. We zijn aangesloten bij SPW, een pensioenfonds speciaal voor woningcorporaties. Vanaf je eerste werkdag bouw je een mooi pensioen op voor later.

Personeelsvereniging

Thuisvester heeft een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke evenementen organiseert zodat collega’s elkaar ook naast het werk in een ontspannen sfeer leren kennen. Hiermee wordt onder andere de saamhorigheid en betrokkenheid van de medewerkers verhoogd.

CAO

Thuisvester valt onder de CAO Woondiensten. Veel van de arbeidsvoorwaarden kun je hierin terugvinden.

Privacy

Cookies

© Thuisvester 2022