Sollicitatieproces

Ben je enthousiast over een vacature en heb je gesolliciteerd? Dan sturen we je na ontvangst van je sollicitatie een ontvangstbevestiging per mail. Binnen 10 werkdagen kun je een reactie op je sollicitatie van ons verwachten. Onze sollicitatieprocedure kent een aantal stappen en elke stap heeft hetzelfde doel: pas jij bij Thuisvester en past Thuisvester bij jou? We vinden het leuk om elkaar te leren kennen!

Eerste gesprek
Als jouw cv en motivatie positief zijn beoordeeld, nodigen we je telefonisch uit voor een eerste kennismaking. Het doel van dit gesprek is om elkaar beter te leren kennen. We zijn benieuwd naar jouw interesses, ervaring, wensen en ambities, maar natuurlijk vertellen wij ook iets over de functie en over werken bij Thuisvester.

Tweede gesprek
Als we beiden enthousiast zijn over het eerste gesprek volgt er een tweede gesprek. Bij dit gesprek gaan we dieper in op de functie en inhoudelijke thema’s en kijken we of we een juiste match voor elkaar zijn.

Arbeidsvoorwaardengesprek
Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek lopen we samen de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden door. Thuisvester valt onder de CAO Woondiensten.

Assessment
Voor functies vanaf schaal i nemen we een assessment af. Dit assessment bestaat uit een interview, praktijkopdrachten, capaciteitentest en testen gericht op vaardigheden, drijfveren en jouw persoonlijkheid en interesses. Het assessment wordt afgenomen door een extern bureau. Na het assessment ontvang je een rapportage met daarin onder andere je persoonlijkheidsprofiel en je ontwikkelpunten.

Screening
Iedere toekomstige medewerker van Thuisvester moet een screening doen. De screening is een aanvulling op de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Tijdens de screening wordt er gekeken naar aspecten zoals betrouwbaarheid, loyaliteit en relaties. Daarnaast worden ook zaken zoals je diploma’s en arbeidsverleden geverifieerd. Het onderzoek richt zich niet op jouw vakinhoudelijke vaardigheden, maar in het bijzonder op gedragingen. De screening wordt uitgevoerd door een extern bureau.

Aangenomen!
Het is officieel: je gaat werken bij Thuisvester! We kijken uit naar je eerste dag en naar de samenwerking.

Kandidaten met een arbeidsbeperking
Wij nodigen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door een arbeidsbeperking, ook van harte uit om te solliciteren op onze vacatures.

Privacy

Cookies

© Thuisvester 2022