Onze mensen

Bij Thuisvester vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn én dat je je thuis voelt op het werk. Of dat nu is als je gezellig bij ons op het hoofdkantoor in Oosterhout werkt of wanneer je letterlijk thuis werkt: plezier hebben in wat je doet en met wie je dat doet vinden we belangrijk.
Wij geven onze mensen het vertrouwen om hybride én flexibel te werken.

Om in verbinding met elkaar te blijven, organiseren we regelmatig personeelsbijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan borrels en een jaarlijkse kerstbijeenkomst. Daarnaast organiseren we ieder jaar een aantal kennissessies waarbij gastsprekers uitgenodigd worden of collega’s zelf kennis naar elkaar overdragen.

Ook heeft Thuisvester een actieve personeelsvereniging die bijna iedere maand wel een uitje organiseert. Denk aan een high-tea, een Padel clinic, bingo-borrels, uitjes naar het theater en nog veel meer. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging één keer per jaar een personeelsdag. Het ene jaar is dit een dag vol activiteiten en lekker eten, het andere jaar is dit een feest voor het personeel en partners.