Stagemogelijkheden

Wil jij een stage waar je écht iets kunt betekenen? Als stagiair(e) bij Thuisvester draag je bij aan ons gemeenschappelijk doel: mensen met een klein inkomen een betaalbaar thuis bieden.

Bij Thuisvester krijg jij de vrijheid, verantwoordelijkheid en alle ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We willen jou persoonlijk én vakinhoudelijk laten groeien en daarmee een mooie start aan je carrière geven. Of je nu een stage zoekt op het gebied van vastgoed, wonen, IT, financiën, communicatie, HR of juridische dienstverlening; bij Thuisvester hebben we regelmatig stageplekken in verschillende vakgebieden voor een snuffelstage, maatschappelijke stage, meewerk- of afstudeerstage of een onderzoekstage op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Stagevergoeding
Een stage is niet alleen heel waardevol voor jou, ook wij zijn erg blij met jouw innovatieve ideeën en frisse blik. Hier staat natuurlijk een vergoeding inclusief reiskosten tegenover. De vergoeding is gebaseerd op een 36-urige werkweek, dus kom je minder dan 36 uur stage lopen? Dan wordt dit uiteraard naar rato berekend.

  • Mbo-stage: € 350,-
  • Hbo- /wo-stage: € 450,-


Solliciteren
Ben je enthousiast en wil je graag stage lopen bij Thuisvester? Kijk dan op onze vacaturepagina en solliciteer op de stage vacatures. Zijn er geen stage vacatures, dien dan gerust een open sollicitatie in. 

Vragen?
Ben jij benieuwd naar de stagemogelijkheden? Neem dan gerust contact op en wie weet loop jij binnenkort stage bij Thuisvester!